Author Archive: Daniela Marčetić

KA RADDAR – online radionice

Dragi naši daroviti učenici,

i ovaj vikenda vas očekuju vaše radionice u sklopu projekta KA RADDAR. Kao što smo već najavili radionice ćemo objavljivati svaku drugu subotu. S prvim radionicama smo počeli u subotu 25. travnja 2020. pa ako se još nisi pridružio/la virtualnim radionicama kreni u svijet istraživanja, analiziranja i eksperimentiranja već ovu subotu 9. svibnja 2020.

(more…)

Obavijesti

KA RADDAR – online radionice

Dragi naši daroviti učenici,

projekt KA RADDAR od ove subote ima i svoje online izdanje. Znamo da ste već savladati ovaj novi način rada i nastave i sada kada ste se već uhodali u nastavu na daljinu vrijeme je i za KA RADDAR na daljinu. Prije svega voljeli bi da znate kako je i vašim predavačima sada vaše zdravlje najvažnije i kako ćete polako zajedno savladavati gradivo koje su mislili s vama raditi na radionicama u stvarnim učionicama.

Radionice ćete imati prema ustaljenom rasporedu, svaku subotom. S prvim zadatcima počinjemo već ovu subotu 25. travnja 2020..

(more…)

Obavijesti

Predmetna nastava – Organizacija nastave na daljinu

Detaljne upute učenicima od 5. do 8. razreda

U utorak 17.3.2020. učenici testiraju virtualni razred sa svojim razrednikom. Svaki učenik treba u vremenu od 8:15 do 10:30 napraviti prijavu u svoj virtualni razred, drugim riječima “treba ući u svoj razred”. Poveznice za prijave u razrede su:

Razredni odjel 5.A

Razredni odjel 5.B

Razredni odjel 5.C

Razredni odjel 5.D

Razredni odjel 6.A

Razredni odjel 6.B

Razredni odjel 6.C

Razredni odjel 6.D

Razredni odjel 7.A

Razredni odjel 7.B

Razredni odjel 7.C

Razredni odjel 7.D

Razredni odjel 8.A

Razredni odjel 8.B

Razredni odjel 8.C

Razredni odjel 8.D

(more…)

Obavijesti