Author Archive: Željka Škot

Odluka o upisu u 1. razred srednje škole 2020./2021

Obavještavamo roditelje i učenike osmih razreda da je dana 27. svibnja 2020. godine u Narodnim novinama, broj 62/2020, objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., čiji je sastavni dio i struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda. Odluka je dostupna na sljedećoj poveznici: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.html

Uskoro ćete detaljnije upute dobiti od svojih razrednika.

Obavijesti

Obavijest o organizaciji nastave od 25. svibnja 2020.

Poštovani roditelji i učenici razredne nastave!

Nadam se da ste pročitali Upute HZJZ i Preporuke MZO za organizaciju nastave od 25. 5. 2020. godine iz kojih se vidi da su ostvareni uvjeti za povratak učenika od 1. do 4. razreda u škole.

Važno je:

– da roditelji ne prate dijete u školu ako imaju simptome respiratornih bolesti (povišena temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako im je određena mjera samoizolacije ili imaju saznanja da su zaraženi COVID-om 19

(more…)

Obavijesti

Nove Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, 20.5.2020.

Dragi roditelji i učenici razredne nastave,

donosimo najnovije Upute HZJZ-a objavljene danas, 20.5.2020. Svakako ih pažljivo pročitajte na linku:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf.

Sve ostale informacije o početku nastave za učenike 1. do 4. razreda od ponedjeljka 25.5.2020., dobit ćete od razrednih učiteljica  odnosno mrežne stranice škole.

Molimo vas da nas pratite!

Covid-19 VAŽNO!, Obavijesti

Upute i preporuke o mješovitom obliku nastave

Obavještavamo roditelje/skrbnike naših učenika da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) dalo Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu na poveznici:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020.pdf

i da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja izradilo Preporuku za organizaciju u radu u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave na poveznici:

https://skolazazivot.hr/preporuke-za-organizaciju-rada-u-razrednoj-nastavi-i-upute-za-vrednovanje-i-ocjenjivanje-u-mjesovitom-modelu-nastave/

Molimo da pročitate Upute HZJZ i Preporuke Ministarstva (MZO).

Uskoro će vas kontaktirati učiteljice vezano za uključivanje djeteta u preporučeni mješoviti model nastave koji bi krenuo najranije 11. svibnja 2020. Sve pojedinosti o organizaciji i provedbi nastave u našoj školi bit će vam dostupne krajem tjedna.

Ravnateljica:

Željka Škot, prof.

Obavijesti