Monthly Archive: December 2020

Obavijest o savjetodavnoj pomoći

Poštovani roditelji i učenici,
u ovim vrlo zahtjevnim danima za sve nas želimo vas obavijestiti da vam je naša stručna služba na raspolaganju za savjetodavnu pomoć bez obzira na zimski odmor učenika. Ako vam možemo pomoći, javite se porukom na broj 0915919273 i javit ćemo vam se povratno.

U prilogu se nalaze i telefonski brojevi na koje se može zatražiti psihosocijalna pomoć koju pružaju Hrvatski Crveni križ i Hrvatsko psihološko društvo.

Osim toga, u prilogu se nalaze publikacija i infografike o tome kako se suočiti s traumatskim iskustvom potresa koje je pripremila Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

(more…)

Obavijesti

Božićna priredba 2020.

Poštovani roditelji i dragi učenici,

kao što vam je svima poznato, u našoj je školi prvo polugodište redovito završavalo tradicionalnom božićnom priredbom u kojoj su učenici prikazivali što su kroz protekle mjesece uvježbavali sa svojim učiteljicama na izvannastavnim aktivnostima. Ove su godine okolnosti nešto drugačije, no mi smo odlučili da nas to neće omesti da kao škola nastavimo tradiciju njegovanja božićnog ozračja koje nam u ovakvim trenutcima treba i više nego prije. Marom naših učenika i njihovih učiteljica pripremili smo i ove godine bogat božićno-novogodišnji program, a s vama ćemo ga podijeliti u ovom digitalnom obliku! Zahvaljujemo svima koji su svojim trudom pridonijeli ostvarenju ovoga projekta! Uživajte u našoj prvoj online božićnoj priredbi, a svima vama želimo da naša svjetla povjerenja, radosti, mira i nade uđu ovog Božića i u vaše domove i zadrže se u njima u cijeloj 2021. godini!

Aktivnosti, Priredbe i proslave

Obavijest o početku nastave na daljinu

Poštovani roditelji i dragi učenici, u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine naša škola prelazi na nastavu na daljinu. Učenicima i roditeljima nižih razreda njihove su učiteljice objasnile kako će to izgledati. Učenici viših razreda imat će nastavu preko tableta, po rasporedu kao u školi, ali samo u jutarnjoj smjeni. Upute su učenici dobili od svojih predmetnih učitelja. Nastava za sve učenike završava 23. prosinca 2020. godine. Svim učenicima, roditeljima i učiteljima želimo sretan Božić i puno zadovoljstava u novoj 2021. godini!

Obavijesti