Natjecanje u krosu

2016-10-04_001

Županijsko natjecanje u krosu za osnovne i srednje škole održano je 4.10.2016.  na starom atletskom stadionu na Korani.Sudjelovalo je puno učenika i učenica naše škole koji ostvarili zapažene rezultate.

Djevojčice 7. i 8. razreda; Lea Novković 7.a, Kala Majetić 7.b, Mia Maria Jurinjak 8.d i Marta Janjanin 8.b su ekipno osvojile prvo mjesto, te se plasirale na Državno prvenstvo koje će se  održavati u proljeće. Čestitamo djevojkama na ostvarenom rezultatu i želimo im puno sreće na Državnom prvenstvu!

Među natjecateljicama 5. i 6. razreda istaknuli su se Ema Nakić (6.c) koja je osvojila 3. mjesto i Leon Pleša (6.c) koji je osvojio 2. mjesto u vrlo  jakoj konkurenciji.

Evo i ostalih rezultata po kategorijama:

3. i 4. razredi –  učenici: Noa Majetić (4.b) osvojio je 1. mjesto, a Crisstiano Matić (3.d) 4.mjesto. Od učenica najuspješnije su bile Vita Andrić (3.b) 2. mjesto, Lana Požar (4.d) 3.mjeso i Roza Grginčić (4.d) 4.mjesto.

U kategoriji 1. i 2. razreda pobijedio je Ivan Raguž (2.d), drugo mjesto osvojio je Ivan Novković (2.b), a njegova prijateljica iz razreda, Sara Zagorec, osvojila je drugo mjesto u skupini djevojčica.

Čestitamo svima!