Osmaši – generacija  2009./2017.

Još jedna generacija osmaša  oprostila se od svoje osnovne škole priredbom  s puno pjesme i humora.

Program su vodile predstavnice svojih razreda: Dora Lauš (8.a), Matilda Zimet (8.b), Luna Jović (8.c) i Dora Kučinić (8.d).

U glazbenom su dijelu nastupili učenici  Neno Čabraja, Luka Boljkovac i Dora Radečić. Pjesmu „Kako je lijepo sresti djetinjstvo“ recitirao je Leon Horvatić.

 

 

Najzanimljiviji dio bio je onaj u kojem su se osmaši prisjetili svih učitelja koji su im tijekom osam godina prenosili znanja iz brojnih područja, ali i nastojali ih odgajati da postanu dobri i pošteni ljudi.  Zahvalili su im se što su se brinuli o njima, savjetovali ih, rješavali njihove probleme, veselili se s njima, bili im podrška i utjeha. O svakom od učitelja rekli su par „bockavih i vrckavih rečenica“, koje govore nešto o njihovim osobnostima, ali i ono  po čemu će ih pamtiti.

 

Na kraju, svi su osmaši zajedno otpjevali Gaudeamus.

U ime svih učitelja, i u svoje osobno ime, ravnateljica Željka Škot zahvalila je osmašima na priredbi, čestitala im na postignutom uspjehu i poželjela da svi upišu srednju školu koju su odabrali. Učenicima koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom (5,00)  uručila je pohvalnice i nagrade.

 

To su : Neno Čabraja (8.a), Emil Gajšak, Ema Mađar i Lana Vučinić (8.b), Luka Boljkovac, Mateo Dokić i Jana Islamović (8.c), Robert Bučar, Tin Hajduković, Katarina Horaček,  Mia Maria Jurinjak i Dora Radečić, (8.d).

Učenik Emil Gajšak primio je posebnu nagradu i proglašen je učenikom generacije zbog iznimnih rezultata postignutih na županijskim i državnim natjecanjima.

Nakon priredbe razrednice Božica Krpes-Pregun, Slađana Cvitičanin, Marina Špine Juraić i Linda Al Rajabi svojim su učenicima uručile svjedodžbe, poželjevši im sreću u životu i dobar uspjeh u srednjoj školi.