Jedno godišnje doba, jedan posjet

U Gradskom kazalištu Zorin dom u srijedu je održana hit predstava „Jučer sam se sjetio plave“ u izvedbi Kazališta slijepih i slabovidnih „Novi život“ iz Zagreba.

Kroz četiri inspirativne životne priče slijepih osoba koje su se ispreplitale na kazališnim daskama našeg gradskog kazališta učenici 7.a razreda zaokružili su zimski dio razrednog projekta „Jedno godišnje doba, jedan posjet“.

 

Sa svojom razrednicom, prateći godišnja doba, upoznaju se s jednim sportom i posjećuju jednu kulturnu ustanovu. Tako su se u zimskom periodu, uz posjet kazalištu, upoznali i sa sportskom aktivnosti penjanja na stijeni. Ugostili su ih članovi penjačkog centra Planinarskog društva Dubovac i održali kratku edukacija o penjanju na umjetnu stijenu, a nakon teorije uslijedila je i praksa. Naši sedmaši pokazali su se kao spretni i brzi penjači, a neki od njih su otkrili novu aktivnost kojom se žele baviti.

 

A što ih čeka u proljeće koje nam je pred vratima? Uskoro ćete saznati. Do tada pogledajte kako im je bilo na umjetnoj stijeni.