Božićna priredba 2018.

Učenici i učitelji naše škole zajedničkim su radom i ove godine priredili božićnu priredbu na kojoj su igrokazom, pjesmom i plesom dočarali radost Božića.

Priredba je tradicionalno održana posljednjeg dana nastave prije zimskih praznika, čime smo ujedno proslavili kraj prvoga obrazovnoga razdoblja, a u veselom tonu uvela nas je u predstojeće blagdane.

 

Božićni su blagdani vrijeme kada s posebnom pažnjom trenutke radosti dijelimo s drugima. Stoga je i naša priredba započela prikladnom pjesmom Svim na zemlji mir, veselje, a nastavila se u vedrom i svečanom tonu te završila porukom: Velike i skupe stvari ne donose uvijek sreću. Ljubav, mir i prijateljstvo nose sreću od sveg veću!

 

 

Osmijehom i pjesmom naši su dječaci i djevojčice pružili bajkoviti užitak svojim roditeljima, bakama i djedovima. Veseloj božićnoj atmosferi pridonijeli su i neki bivši učenici koji se uvijek rado vraćaju.

 

Sretan Božić i uspješnu novu godinu poželjela je svima prisutnima i ravnateljica škole, Željka Škot, nakon čega smo se, s radošću u srcima, uputili svojim toplim domovima.

Svim učenicima želimo razigrane i bezbrižne zimske praznike!

Autor teksta: Mirela Matešić, prof.