Naših prvih 30 godina

Nastoji se oko toga, da nam škole ne budu kule, odvojene po strani života, već da su njen društveni dio, kojim struji ista krv i bije isti životni puls.

Mato Lovrak

Riječi dječjeg pisca i učitelja Mate Lovraka podsjetnik su na važnost škole u životu djece i roditelja, a naša škola već 30 godina promiče ovu Lovrakovu misao!

Prvi dan proljeća, 21. ožujka, dan je kada naša škola obilježava svoj dan, Dan škole, a ove godine je posebno svečano jer naša škola slavi svoj 30. rođendan. Sretan ti rođendan, školo!

Unatoč pandemijskim okolnostima i nemogućnosti da se okrugli rođendan masovno proslavi svečanom priredbom, kao što smo i navikli, aktivnosti, kojima smo obilježili ovu obljetnicu, nije nedostajalo, a škola je, iznutra i izvana, zasjala u pravom svečarskom duhu.

Kako je naša škola započela s radom ratne 1991. godine, kako se mijenjala, unapređivala, modernizirala, dočekivala i ispraćala generacije, otvarala se za nove aktivnosti i projekte, nizala uspjehe svojih učenika i učitelja, pogledajte u prezentaciji i videouratku u kojem nismo uspjeli sažeti sve događaje tridesetogodišnjeg rada OŠ Grabrik, ali smo se potrudili prisjetiti onih najvažnijih.

Naših prvih 30 godina

30 godina raznolikosti

Virtualna šetnja – rođendansko uređenje OŠ Grabrik