Terenska nastava u Zagreb i Oroslavje

Tmurnog i oblačnog 11. listopada dva sedma razreda B smjene krenula su na svoju prvu terensku nastavu ove školske godine.

Ranog kišnog jutra zaputili smo se na dvije destinacije od kojih je prva bila Zagreb. Iako je vrijeme bilo tmurno, sedmaši u autobusu nisu bili. Izmjenjivali su smijeh i razgovore, raznolike grickalice i šarene bombone. U Arena Centru smo pogledali film Space Jam koji je mnogima bio zanimljiv, a nekima ne. Nakon filma imali smo slobodnih pola sata za druženje i istraživanje trgovina i trgovačkog centra.

Drugi dio izleta bio je put u Park znanosti u Oroslavju. Na početku je palo par kapi kiše dok smo na metalnim cijevima svirali i slušali prvih nekoliko taktova naše himne. U parku smo naučili i dokazali mnogo zakona fizike.

Bili smo u budućnosti, gledali natjecanja loptica i još mnogo toga… Imali smo radionicu u kojoj smo se podijelili u skupine po nekoliko učenika. Dobili smo materijale uz upute te smo dali sve od sebe i uspjeli zadovoljiti kriterije. Terenska nastava je došla kraju, ali sjećanja će uvijek ostati u nama kao dio nas.

Lori Žaja, 7. d