Obavijest za roditelje učenika 1. razreda

Poštovani roditelji učenika prvih razreda,

priredba za doček učenika prvih razreda održat će se u ponedjeljak, 5. rujna 2022. godine u 11 sati ispred OŠ Grabrik (u slučaju lošeg vremena u školskom holu).  Popis učenika po razredima nalazi se u privitku ove obavijesti i na ulazu u OŠ Grabrik. Popis je objavljen pod šiframa koje ste dobili, u slučaju da ste je izgubili nazovite nas na 047/631-806 radnim danom od 8 do 13 sati.

Dijete prvoga dana dolazi u školu u pratnji bar jednog roditelja i s praznom školskom torbom (po mogućnosti i rezervnom vrećicom) kako biste mogli uzeti udžbenike koji će vas dočekati. Sve ostale potrebne informacije dobit ćete prvoga dana od razredne učiteljice i učiteljice produženog boravka koje će održati kratak susret s roditeljima nakon priredbe.

Učenici 1.a i 1.b razreda su A-smjena i prvog će tjedna dolaziti na nastavu prijepodne. Učenici 1.c razreda su B-smjena i prvog će tjedna dolaziti na nastavu poslijepodne (osim prvi nastavni dan). U prva dva tjedna nastave  možete očekivati da će vaš prvašić u školi boraviti kraće, dva do tri školska sata, a detalje o tome reći će vam razredna učiteljica. Produženi boravak radit će od utorka, 6. rujna 2022. Ukoliko imate još neko pitanje koje vam je važno prije početka nastave, nazovite nas na 047/631-806 svaki radni dan od 8 do 13 sati ili pošaljite mail na katarina.segina@gmail.com.

Svim budućim učenicima i njihovim roditeljima želimo dobrodošlicu u Osnovnu školu Grabrik!