Slatko darivanje

2015-12-28_001

Tijekom prosinca, koji je poznat kao mjesec darivanja, učenici 6.c razreda s razrednicom Antonijom Capan pokrenuli su zanimljivu akciju.

Svaki je učenik odlučio odreći se barem jedne čokolade tjedno. Ideja se svidjela ostalim učenicima pa je tako u razdoblju od tri tjedna prikupljeno 120 različitih slatkiša.

Slatkiše su spakirali u nekoliko paketa i 21. prosinca odnijeli u Dom za djecu “Vladimir Nazor” u Karlovcu. Tamo su ih dočekali štićenici Doma, pokazali im prostor u kojem borave, odigrali sa svojim gostima stolni nogomet i, naravno, zahvalili na slatkišima.

2015-12-28_003 2015-12-28_002

U međuvremenu je u Dom stigao i Djed Božićnjak koji je i naše učenike darivao slatkišima i strpljivo odgovarao na mnogobrojna pitanja upućena njemu i njegovim pomoćnicima.

S nadom u ponovni susret i sljedeće godine, s još više poklona za štićenike Doma, naši učenici su se pozdravili s novim prijateljima i radosno otišli kućama sa spoznajom da su učinili lijepo dijelo.

Ovim putem se cijeli 6.c razred i razrednica zahvaljuju svim nastavnicima i učenicima koji su pridonijeli njihovoj maloj akciji.