Škola u prirodi Selce

 

Škola u prirodi najljepši je završetak četvrtog razreda. Učenici četvrtih razreda su u pratnji svojih učiteljica, školske pedagoginje i psihologinje boravili u Hostelu Karlovac u Selcu od 12. do 16.lipnja 2023.

Puni dojmova složni su u tome da je ovogodišnja Škola u prirodi bila posebna za svakoga od njih. Recept za uspješnu Školu u prirodi je sljedeći: zajednički boravak s prijateljima u sobi, kupanje u moru, sunčanje i igre na plaži uz omiljene grickalice,panoramska vožnja brodom, posjet Vrbniku na otoku Krku,    sudjelovanje u edukativnim radionicama i sportskim igrama, učenje s učiteljicom na plaži, posjet Aquariumu u Crikvenici i upoznavanje životinja Jadranskog mora, kupovina igračaka na štandovima, uživanje u okusu sladoleda, sudjelovanje u zabavnom večernjem programu, zanimljiv kviz znanja o Primorskom kraju i šetnja gradom. Kada sve ove sastojke pravilno rasporedite, dobijete Školu u prirodi koja svakome ostaje u lijepom sjećanju. Naše četvrtaše posebno pohvaljujemo za njihovo ponašanje, znanje, motivaciju, vještine, talente i međusobnu toleranciju te prijateljstvo koje su pokazali tijekom ovih nekoliko dana.

Vridilo je…….. (Oliver Dragojević)
Vridilo je svakog trenutka ovako ispratiti svoje učenike na kraju našeg četverogodišnjeg puta učiteljice četvrtih razreda.