Doček prvašića

Poštovani roditelji učenika prvih razreda,

priredba za doček učenika prvih razreda održat će se u ponedjeljak, 4. rujna 2023. godine u 10 sati (1.a i 1.b ) i u 11 sati (1.c i 1.d) ispred OŠ Grabrik (u slučaju lošeg vremena u školskom holu).  Popis učenika po razredima nalazi se u privitku ove obavijesti i na ulazu u OŠ Grabrik. Popis je objavljen pod šiframa koje ste dobili, a u slučaju da ste je izgubili, nazovite nas na 047/631-806 radnim danom od 8 do 13 sati.

Dijete prvoga dana dolazi u školu u pratnji bar jednog roditelja i s praznom školskom torbom (po mogućnosti i rezervnom vrećicom) kako biste mogli uzeti udžbenike koji će vas dočekati. Sve ostale potrebne informacije dobit ćete prvoga dana od razredne učiteljice i učiteljice produženog boravka koje će održati kratak susret s roditeljima nakon priredbe.

Učenici 1.a i 1.b razreda su A-smjena i prvog će tjedna dolaziti na nastavu prijepodne. Učenici 1.c i 1.d razreda su B-smjena i prvog će tjedna dolaziti na nastavu poslijepodne (osim prvi nastavni dan). U prva dva tjedna nastave  možete očekivati da će vaš prvašić u školi boraviti kraće, do tri školska sata, a detalje o tome reći će vam razredna učiteljica.

Učiteljice Sandra Bosiljevac (1.a razred) i Marina Felić (1.b razred) održat će roditeljski sastanak u srijedu, 6.9.2023. s početkom u 18:00 sati.

Učiteljice Renata Golubić (1.c razred) i Tatjana Kasunić (1.d razred) održat će roditeljski sastanak u utorak, 5.9.2023. s početkom u 18:00 sati.

Produženi boravak radit će od utorka, 5. rujna 2023.

Ukoliko imate još neko pitanje koje vam je važno prije početka nastave, nazovite nas na 047/631-806 svaki radni dan od 8 do 13 sati.

Svim budućim učenicima i njihovim roditeljima želimo dobrodošlicu u Osnovnu školu Grabrik!