Author Archive: Darija Begedin

Priznanja Ministarstva znanosti i obrazovanja našim učiteljicama Bogdanki Conjar i Antoniji Capan

Odavno je znano da svaki učitelj ostavlja trag. Trag onih najboljih neizbrisiv je. Najbolji među nama poučavaju sa sviješću da uspjeh u učenju zahtijeva puno rada, samodiscipline, tvrdoglavu usmjerenost na zadatak. Oni školu ne žele pretvoriti u zabavni park, već traže ozbiljan školski rad. Ipak, s njima se čini kao da ništa nije tako teško, oni nadahnjuju svoje učenike, ali i sve nas koji s njima surađujemo.

(more…)

Uncategorized

Uskrsna čestitka

Poštovani roditelji i dragi učenici, 

blagdansko nas vrijeme i ove godine snažno podsjeća na to da čovjek ne može živjeti i biti sam. Stoga nađimo vrijeme jedni za druge, nađimo riječi utjehe i ohrabrenja za sve kojima trebaju, nađimo u sebi i oko sebe radost potaknutu uvjerenjem da dobro uvijek pobjeđuje, čak i ako se na trenutak može činiti slabim i skrivenim. Dobro je, kako kaže pradavna mudrost, svrha svakog postojanja i svakog kretanja.
Sretan Uskrs!
Darija Begedin, ravnateljica

Obavijesti

Organizacija nastave od 25. ožujka 2021. godine

Odlukom stožera civilne zaštite Karlovačke županije od 23. ožujka 2021. godine učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole nastavu i dalje prate u školi prema važećem rasporedu. Učenici od 5. do 8. razreda (osim učenika s pomoćnicima u nastavi) nastavu prate na daljinu od 25. ožujka 2021. Učenici koji imaju pomoćnika u nastavi, neovisno o tome koji razred pohađaju, nastavu pohađaju u školi. Nastava će se i dalje odvijati dvosmjenski prema važećem rasporedu u realnom vremenu.

Proljetni odmor za učenike počinje 2. travnja i završava 9. travnja 2021., s tim da nastava počinje 12. travnja 2021. godine.

Obavijesti