Monthly Archive: April 2020

KA RADDAR – online radionice

Dragi naši daroviti učenici,

projekt KA RADDAR od ove subote ima i svoje online izdanje. Znamo da ste već savladati ovaj novi način rada i nastave i sada kada ste se već uhodali u nastavu na daljinu vrijeme je i za KA RADDAR na daljinu. Prije svega voljeli bi da znate kako je i vašim predavačima sada vaše zdravlje najvažnije i kako ćete polako zajedno savladavati gradivo koje su mislili s vama raditi na radionicama u stvarnim učionicama.

Radionice ćete imati prema ustaljenom rasporedu, svaku subotom. S prvim zadatcima počinjemo već ovu subotu 25. travnja 2020..

(more…)

Obavijesti

Anketa o nastavi na daljinu

Dragi učenici i roditelji,

želja nam je da u nastavi na daljinu i učenici i učitelji budu što uspješniji i zadovoljniji. S tim ciljem, u tjednu od 6. do 10. travnja proveli smo ankete o zadovoljstvu organizacijom nastave na daljinu za roditelje učenika razredne nastave i učenike predmetne nastave. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali.

Rezultate ankete možete vidjeti prilogu.

I dalje vas pozivamo da se pridržavate mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kako bi svi zajedno ostali zdravi i što prije se vratili u školske klupe! (more…)

Ostale aktivnosti

Sretan Uskrs!

Dragi učenici i poštovani roditelji,

četvrtak, 9. travnja 2020. posljednji je nastavni dan prije proljetnog odmora učenika. 

Nastava u našim virtualnim učionicama ponovo kreće u utorak 14. travnja 2020. po uobičajenom rasporedu.

Svima želimo ugodan odmor, a onima koji slave čestitamo uskrsne blagdane!

Obavijesti