Monthly Archive: April 2022

Obilježili smo Svjetski dan plesa

Svjetski dan plesa obilježava se svake godine, 29.4. diljem naše planete. U OŠ Grabrik ne propuštamo priliku za gibanje uz glazbu pa smo ove godine dočekali Svjetski dan plesa zagrijani. Obilježili smo ga dan ranije u našoj školskoj dvorani uz pomoć gošće, Blanke Androšević iz Sportsko-rekreacijskog i plesnog kluba CasaBlanka kojoj se ovim putem još jednom zahvaljujemo.

Ostale aktivnosti

Noć knjige 2022. u našoj školi

I ove se godine naša škola pridružila slavlju knjige i čitanja! Noć knjige se već jedanaestu godinu organizira u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dana hrvatske knjige (22. travnja). Cilj ove manifestacije je skrenuti pozornost na knjigu i čitanje, njihovu vrijednost i značenje za pojedinca i svijet.

(more…)

Ostale aktivnosti

Akcija prikupljanja korištenih knjiga

Poštovani roditelji i dragi učenici,

Dječje gradsko vijeće grada Karlovca pokrenulo je akciju prikupljanja knjiga (dječje literature) koje učenici žele darovati. Prikupljene će knjige članovi Dječjeg gradskog vijeća dijeliti našim sugrađanima u tjednu od 8. do 15. svibnja, odnosno za vrijeme Karlovačkog vrtuljka. Na taj način knjige će dobiti nove čitatelje, a vi ćete nekoga razveseliti.

Pozivamo sve učenike koji žele pokloniti neku svoju knjigu koju su već pročitali da je do 5. svibnja donesu u našu školsku knjižnicu i stave u kutiju koja će biti pripremljena za tu namjenu. Hvala svima koji će sudjelovati!

Ostale aktivnosti

Obavijest o nastavi

Poštovani roditelji i dragi učenici,

nastava nakon proljetnog odmora ponovno počinje u ponedjeljak, 25. 4. 2022. po sljedećem rasporedu:
– B-smjena ujutro
– A-smjena poslijepodne
Budući da su u školama ukinute epidemiološke mjere koje su do sada vrijedile, od ponedjeljka će se nastava od 5. do 8. razreda ponovno održavati u specijaliziranim kabinetima za pojedini nastavni predmet. O novom rasporedu učionica svaki će razrednik obavijestiti svoj razred.

Obavijesti