Sportski rezultati

Županijsko natjecanje ŠSD-a osnovnih škola u gimnastici održano je 2.veljače 2019.

Našu školu predstavljale su učenice Nikolina Vuković, Tara Radočaj, Matea Novković, Nika Junuzović i Nina Miljenović. Učenice su ekipno osvojile brončanu medalju. Čestitke djevojčicama na postignutom uspjehu.

 

11. veljače 2019. održano je Županijsko natjecanje ŠSD-a osnovnih škola u futsalu za djevojčice. Prvo mjesto i prolaz na Državno natjecanje izborile su učenice naše škole. Čestitke učenicama na fair play igri. Nadamo jednako dobrim rezultatima na državnom natjecanju.

Županijsko natjecanje ŠSD-a osnovnih škola u futsalu za dječake održano je 24.01.2019. godine, u OŠ Dubovac.

Nastupilo je ukupno 7 ekipa, te su u vrlo jakoj konkureniji, naši učenici OŠ Grabrik, ovojili 2.mjesto. Zlatno odličje promaknulo im je izgubivši u finalu rezultatom 4:3 u vrlo napetoj i neizvjesnoj utakmici do zadnjeg trenutka. Unatoč tome, čestitamo na srebrnoj medalji i uloženom trudu, borbi i želji za pobjedom.


U nadolazećem tjednu, učenici naše škole bilježe nove pobjede na sportskim terenima. 30.012019.godine, odigrano je Županijsko natjecanje ŠSD-a osnovnih škola u košarci za dječake i djevojčice. Dječaci su osvojili brončanu medalju, dok su djevojčice osigurale nastup na Državnom natjecanju iz košarke u Poreču, pobijedivši ekipu OŠ Braće Seljan.

Autor vijesti: Matea Gržan, učiteljica TZK