Maškare u školi

Ples pod maskama i ove smo godine otplesali u najrazličitijim maskiranim idejama.  Učenci od 1. do 4. razreda veselo su plesali i družili se u školskoj dvorani te pokazali svoje kostime.

Evo kako su to razigrano druženje doživjeli učenici 3.a razreda:

 

Dana 5. 3. 2019. u školi su se održale maškare. Neki nisu imali kostim jer su ga zaboravili ili su mislili kao neka starija djeca da je to glupost. Meni to još nije postala glupost pa sam se zamaskirala u princezu. Odabrala sam taj kostim jer volim nositi lepršave haljine, a još više volim kada se u mojoj kosi sjaji biserna kruna.

Posebno mi se svidio Amadein i Ivanin kostim. Amadea je bila slatka, mala beba, a učiteljica Ivana kao da je upravo izašla iz kupaonice.

Antonija Došen, 3.a

 

Ja sam bio klaun, što je tipično, jer se stalno glupiram i ludiram. U mojem kostimu mi je bilo vruće.

Ivan Fumić, 3.a

………………………………………………..

Ja sam za maškare odlučila biti beba. Sa sobom sam nosila flašicu u koju se obično stavlja hrana za bebe te svog rozog medvjedića. Obukla sam veliku, mekanu, mucastu pidžamu i velike šlape. Bila sam neodoljiva i umiljata baš poput male bebe. Stalno sam išla u WC jer mi je u toj mucastoj i mekanoj pidžami bilo jako vruće. Jedva sam izdržala.

Amadea Pavković, 3.a

………………………………………………….

Moja maska je bila m&m bombon. Imala sam zavezanu kosu, žuti šosić, žutu majičicu na kojoj je bio znak moga kostima, crno-žute dokoljenke i ispod njih crne tajice. Baš mi se dopao moj kostim. Mama me malo našminkala. Kad sam došla u školu, svi su bili u čudu.

Vita Živčić, 3.a

 

Morali smo se vratiti u razred, a ja nisam mogla naći masku. Lorna je rekla da nije u njezinom šeširu gdje sam je ostavila. Lana mi je govorila da je u Lorninom šeširu, no ja nisam slušala. Došli smo u razred. Lorna je ipak pogledala u svoj šešir i maska je bila tamo. Bila sam jako sretna.

Dina Bićan – Pauli, 3.a

……………………………………………

Ja sam se maskirao u klauna. Maska klauna mi se najviše sviđa jer klauni imaju veliku, bujnu i šarenu kosu te smiješan, crven i glasan nos. Na svu sreću, nisam bio sam. Imao sam i kolegu Ivana.

Zamijetio sam masku moga prijatelja Matije. Jako mi se svidjela. Bio je Nikola Tesla.

Maskenbal je meni zabavan i lijep. Volim ga, a pogotovo zbog toga što izgubimo par školskih sati. No dobro, nije to jedini razlog što volim maskenbal. Ima ih još puunooo!!!

Jakov Paulić, 3.a