Maškare, maškare…

Veljača je najveseliji mjesec u godini, posebno za one najmlađe. U duhu tradicije, i naši Grabrići uključili su se u vesele povorke, plesove, maškaranje…

Tako su se učenici 4.c i 4.d u petak 21.02., maskirani u smajliće  i zastave, pridružili maskiranoj dječjoj povorci na ulicama našeg grada. Predvodile su ih učiteljice Željka Milašinčić i Doroteja Katić.

Svake godine povorku organizira Društvo naša djeca. Toga dana karlovačke ulice su se zašarenile i zabučale, ispunile se dječjim smijehom i dobrim druženjem.

Maskenbal u našoj školi organiziran je za učenike razredne nastave 25. veljače 2020. Hodnicima su zavladali neki čudni, nesvakidašnji likovi, oni iz bajki, crtića, filmova, prošlih vremena i noćnih mora. Bilo je tu beba u kolicima, nadolazećeg proljeća, slikara, ronilaca, meduza, klaunova, nogometaša, kokica i svakakvih čudesa.

U sportskoj dvorani svi su mogli pokazati što znaju i umiju, izložiti svoju kreativnost, a budno oko stručnog žirija pratilo je svaku kretnju svake maske. Naposlijetku su proglašene naj maske za ovu sezonu i podijeljene prigodne nagrade.

Autorice članka: učiteljice Doroteja Katić i Bogdanka Conjar