I ove godine u zajednici eTwinning škola

eTwinning je zajednica škola u Europi, platforma za odgojno-obrazovne radnike unutar koje se provodi i razvija suradnja, razvijaju se i realiziraju različiti projekti, pridonosi komunikaciji te razmjeni znanja i iskustava.I ove godine naša škola je ponosni nositelj oznake eTwinning škole.

Veliki je to uspjeh za cijelu školu te za članice eTwinninga naše škole koje su uključene u  različite eTwinning projekte. Među njima su tri kontinuirano nagrađivane eTwinnerice: Gordana Bešenić, Bogdanka Conjar i Marina Felić.

Naša škola sudjeluje u raznim aktivnostima koje su posvećene eTwinning školama. Na taj način škola postaje prepoznatljiva po aktivnostima koje provode učiteljice članice eTwinninga.  Sve aktivnosti baziraju se na misiji eTwinning škole, a to su:

  • ravnatelji škole i učitelji zajednički donose odluke vezane za eTwinning aktivnosti i potiču

druge zaposlenike da se uključe

  • eTwinninig škole pokazuju snažnu predanost suradnji, dijeljenju i timskom radu
  • učenici u eTwinning školama nositelji su promjena
  • eTwinning škole uzori su ostalim školama
  • eTwinning škole su inkluzivne i inovativne organizacije za učenje.

Čestitamo članicama eTwinninga koje su svojim aktivnostima u zajednici škola u Europi pokazale da je i naša škola vrijedna ove značajne nagrade.

Posebno čestitamo roditeljima koji su uvijek spremni dati podršku, učenicima te ravnateljici i stručnoj službi za svekoliku podršku i pomoć.