Sportski rezultati

Učenici OŠ Grabrik i u ovom tjednu nižu sjajne sportske rezultate. 24.2. 2020. odigrano je Županijsko natjecanje ŠSD-a OŠ u rukometu za djevojčice. Naše su učenice osvojile brončanu medalju.

Za ekipu su igrale: Ema Prpić 5.b, Lorena Mačešić 5.c, Nika Šagovac 5.c, Milica Lončar 7.b, Hana Skočibušić 7.d, Marta Novaković 8.b i Francessca Matić  8.d.

Sljedećeg dana odigrano je također Županijsko natjecanje ŠSD-a OŠ iz košarke za djevojčice, gdje su naše učenice osvojile prvo mjesto i tako se plasirale na Državno natjecanje  koje će se održati od 6.-.8. ožujka 2020. u Zadru.

Boje naše škole branile su: Ivona Marković Mihaljev 8.a, Lana Lorković 8.b, Lea Lorena Kovačić 7.a, Stela Ulaković 8.a, Roza Grginčić 7.d, Francessca Matić 8.d i Hana Skočibušić 7.d.

Čestitamo objema ekipama na fairplay igri, trudu i postignutom uspjehu.

17.2.2020. u dvorani OŠ Grabrik, održano je Županijsko natjecanje ŠSD-a osnovnih škola iz rukometa za dječake. Pobijedivši OŠ Dubovac i Prvu OŠ Ogulin, dječaci naše škole osvojili su zlatno odličje te izborili plasman na Državno natjecanje koje će se održati u travnju u Poreču.

Ekipu čine: Nikola Paulić 8b,Bruno Dujmić 8b, Tomislav Kendjel 8c,Marko Dašić 8d, Lovro Gračan 7d, Gabrijel Martinović 7c, Patrik Sivka 7c, Nol Velimirović 6c, Crisstiano Matić 6d, Josip Krvarić 6c, Niko Godač 6a i Enio Hren 6c.

Čestitke učenicima i sretno dalje!

U OŠ Dubovac,01.02.2020., održano je Županijsko natjecanje ŠSD-a Karlovačke županije u gimnastici za djevojčice i dječake.

Boje naše škole prezentirale su ekipe i djevojčica i dječaka te ostvarili sjajne rezultate. Učenice su osvojile brončanu medalju u konkurenciji 8 ekipa, dok su učenici osvojili srebrnu medalju u konkurenciji 5 ekipa.

Ekipa učenica: Matea Novković 8b, Tara Radočaj  7c, Nika Junuzović 8d, Nika Martić 6d i Mia Novković 4a.
Ekipa učenika: Jan Stišćak 5c, Patrik Rajković 4c,Kruno Polak 2a, Jeronim Hajsan 2b. Šimun ivan Hajsan 1b.
Autor članka: Matea Gržan, prof. TZK