Predbilježbe za upis u 1. razred

Obavijest o terminima predbilježbi u Osnovnoj školi Grabrik za upis u prvi razred u školskoj godini 2020./21.

Poštovani roditelji budućih učenika prvih razreda,

obavještavamo vas da će Osnovna škola Grabrik od ove školske godine promijeniti svoju dosad uobičajenu praksu upisa u prvi razred.

Svi školski obveznici koji imaju prebivalište na upisnom području OŠ Grabrik primit će na kućnu adresu poziv s točnim terminima dolaska na predbilježbe i testiranje, kao i terminom u kojem trebaju otići na liječnički pregled.  Pozivi trebaju stići na vaše kućne adrese do 7. veljače, a predbilježbe i testiranja u školi izvršit ćemo u periodu između 10. i 20. ožujka 2020. godine. Dijete će ove školske godine pristupiti pregledu kod školske liječnice  i samo jednom testiranju u školi. Prije odlaska liječnici dužni ste dijete odvesti na pregled kod vašeg izabranog stomatologa koji će popuniti „zubnu putovnicu“ koju ste dobili zajedno s pozivom na predbilježbe. Popunjenu zubnu putovnicu donijet ćete školskoj liječnici na dogovoreni termin pregleda.

Roditelji onih učenika koji ne stanuju na upisnom području OŠ Grabrik trebaju svoju namjeru da upišu dijete u našu školu najaviti osobno ili telefonom na brojeve 047/631-806 ili 047/631-805 (na raspolaganju smo svaki radni dan od 8:30 do 18 sati). Tada će dobiti daljnje upute. Molimo Vas da nas o namjeri upisa u OŠ Grabrik izvijestite najkasnije do 1. ožujka 2020. godine.

Roditelji učenika koji pripadaju upisnom području OŠ Grabrik, ali žele dijete upisati u neku drugu osnovnu školu, trebaju se javiti u OŠ Grabrik i vratiti nam obrazac zubne putovnice. To možete učiniti u radno vrijeme Stručne službe, od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 19 i petkom od 8 do 18 sati.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju: 047/631-805, 047/631-806.

Hvala na razumijevanju!