Županijsko natjecanje iz matematike

2015-02-24_004

Županijsko natjecanje iz matematike održano je 23. veljače 2016. godine u OŠ Slunj. Našu školu predstavili su učenici četvrtih, petih, šestih i sedmih razreda i ostvarili zapažena mjesta.

U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto osvojila je Saša Gabrić (4.a), osmo mjesto Matea Novković (4.a), dvanaesto mjesto Leonarda Pilčik (4.d), četrnaesto mjesto Petra Gudasić (4.a) te petnaesto mjesto Nikola Paulić (4.b).

U kategoriji petih razreda prvo mjesto osvojio je Antonio Mamić (5.a), a deseto mjesto Maria Delač Smrzlić iz istog razreda.

U kategoriji šestih razreda Ivan Stišćak iz 6.d i Kala Majetić iz 6.b dijele peto mjesto, a Borna Burić iz 6.d osvojio je deveto mjesto.

Vrlo uspješni bili su i predstavnici sedmih razreda. Emil Gajšak iz 7.b osvojio je drugo mjesto, Tin Hajduković iz 7.d bio je treći, a njegovi prijatelj iz razreda, Robert Bučar, četvrti. Za šesto mjesto izborio se Mihael Cindrić iz 7.b.

 

Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama: Bogdanki Conjar, Boži Krznarić i Željki Milašinčić, učiteljicama učenika 4. razreda te Tei Borković, Antoniji Capan i Danieli Marčetić, učiteljicama predmetne nastave.